VCD tekent contract voor INDI 2.0

VCD Automotive BV heeft met INDI het contract getekend om een koppeling tussen INDI 2.0 en het DMS-systeem CarIT te maken, voor het updaten van cruciale klantdata. Door deze koppeling kunnen gebruikers van CarIT werken met de nieuwe, verbeterde versie van INDI. VCD was al leverancier van de eerdere versie van INDI. 

In 2017 is de nieuwe versie van INDI 2.0 uitgerold. Met alle grote DMS-leveranciers wordt opnieuw gekeken naar de mogelijkheden om hun DMS-systemen te koppelen aan het vernieuwde INDI-pakket. Eerder tekende Reynolds and Reynolds, CDK Global Nederland en incadea Nederland al het contract.

INDI 2.0 werkt met een nieuw gebruiksvriendelijk dashboard en ook de frequentie van updaten is groter. Zo kan er wekelijks, dagelijks en in de toekomst zelfs real-time geschoond worden. INDI 2.0 zorgt voor het automatisch verwerken van verhuizingen en autowisselingen, voor correcte schrijfwijze van namen, de juiste KvK-bedrijfsnamen en een koppeling met het overlijdensregister. INDI 2.0 is verder in staat om alle mogelijke door het betreffende merk geaccordeerde databases te ontkoppelen zoals “mijn”-omgevingen en alle soorten CRM-pakketten. INDI 2.0 vormt daarmee een onmisbare basis voor de toekomstgerichte dealer.

INDI organiseert al jaren samen met RDC, de aanbieder van de INDI-diensten, voor meer dan 800 dealervestigingen en 18 verschillende automerken het schonen en up-to-date houden van klantdata.