Reynolds and Reynolds tekenen contract INDI 2.0

INDI 2.0 is na jaren ontwikkeling nu definitief in de eindfase. Reynolds and Reynolds hebben onlangs ook het contract voor INDI 2.0 getekend.
INDI is het succesvolle branche-initiatief om de database van de dealer up-to-date te houden. Meer dan 800 dealervestigingen zijn aangesloten op INDI. Een schone database is erg belangrijk voor alle interne processen en marketingactiviteiten. Iets wat in dit digitale tijdperk cruciaal is voor het benaderen en behouden van klanten. Om een goed werkende koppeling te kunnen garanderen werkt INDI met certificeringen. De belangrijkste DMS-systemen zijn allemaal gecertificeerd voor INDI 1.0. De stap naar INDI 2.0 is een flinke ontwikkeling. Reynolds and Reynolds zijn naast CDK Global Nederland en incadea Nederland de eerste leveranciers die deze stap naar de toekomst maken.

INDI 2.0 werkt met een nieuw gebruiksvriendelijk dashboard en ook de frequentie van updaten is groter. Zo kan er wekelijks, dagelijks en in de toekomst zelfs real-time geschoond worden. INDI 2.0 zorgt voor het automatisch verwerken van verhuizingen en autowisselingen, voor correcte schrijfwijze van namen, de juiste KvK-bedrijfsnamen en een koppeling met het overlijdensregister. INDI 2.0 is verder in staat om alle mogelijke door het betreffende merk geaccordeerde databases te ontkoppelen zoals “mijn”-omgevingen en alle soorten CRM-pakketten. INDI 2.0 vormt daarmee een onmisbare basis voor de toekomstgerichte dealer.