Meer dan 250 INDI Certificaten uitgereikt

Iedereen die gaat werken met INDI krijgt een training. Bij goed resultaat wordt dit beloond met een certificaat. Vorige week is alweer het 267ste certificaat uitgereikt aan Auto Nassau Delft in Delft.

Overhandiging van het INDI-certificaat aan Patrick van den Berg van Auto Nassau Delft.

Meer dan 18 automerken zijn aangesloten bij het INDI-platform. Iedere dealer krijgt bij de start met INDI een gebruikerstraining tot Certified Data Employee. Na het volgen van deze training weet een medewerker exact hoe de beoordelingsschermen van INDI werken en hoe de database optimaal gewassen kan worden zodat er alleen nog maar juiste gegevens in staan.

In het INDI-beoordelingsscherm worden naast wijzigingen in voertuiggegevens ook verhuizingen en klanten die overleden zijn weergegeven. Het spreekt voor zich dat hier uiterst zorgvuldig en adequaat mee omgegaan moet worden. Martin Huisman, voorzitter vereniging INDI hierover: “Het beheren van klantdata is erg belangrijk. Alle interne processen en marketingactiviteiten lopen vele malen beter bij een schone klantendatabase. Het was voor ons een no-brainer om deze functie/taak binnen het dealerbedrijf apart te benoemen en hier een certificaat voor te maken. Iedere dealer zou per definitie een Certified Data Employee moeten willen hebben”.

Auto Nassau Delft in Delft is woensdag 14 september live gegaan met INDI 2.0. Patrick van den Berg heeft succesvol de INDI-gebruikerstraining afgerond. Hij heeft het tweehonderd zevenenzestigste INDI Certified Data Employee-certificaat in ontvangst mogen nemen.