CDK Global Nederland en incadea Nederland tekenen contract INDI 2.0

CDK Global Nederland en incadea Nederland tekenen het contract voor INDI 2.0
INDI 2.0 is na jaren ontwikkeling nu definitief in de eindfase. Van alle dealer-managementsystemen zijn CDK en incadea de eerste leveranciers die INDI 2.0 laat aansluiten op het dealerpakket.
INDI is het succesvolle branche-initiatief om de database van de dealer up-to-date te houden. Meer dan 800 dealervestigingen zijn aangesloten op INDI. Een schone database is erg belangrijk voor alle interne processen en marketingactiviteiten. Iets wat in dit digitale tijdperk cruciaal is voor het benaderen en behouden van klanten.
Om een goed werkende koppeling te kunnen garanderen, werkt INDI met certificeringen. De belangrijkste DMS-systemen zijn allemaal gecertificeerd voor INDI 1.0. De stap naar INDI 2.0 is een flinke ontwikkeling. CDK en incadea zijn de eerste leveranciers die deze stap naar de toekomst maken.

INDI 2.0 werkt met een nieuw gebruiksvriendelijk dashboard en ook de frequentie van updaten is groter. Zo kan er wekelijks, dagelijks en in de toekomst zelfs real-time geschoond worden. INDI 2.0 zorgt voor het automatisch verwerken van verhuizingen en autowisselingen, voor correcte schrijfwijze van namen, de juiste KvK-bedrijfsnamen en een koppeling met het overlijdensregister. INDI 2.0 is verder in staat om alle mogelijke door het betreffende merk geaccordeerde databases te ontkoppelen zoals “mijn”-omgevingen en alle soorten CRM-pakketten. INDI 2.0 vormt daarmee een onmisbare basis voor de toekomstgerichte dealer.