CarIT als eerste DMS in Coronatijd gecertificeerd voor INDI 2.0

Het pakket CarIT van DMS-leverancier Audev is onlangs officieel gecertificeerd voor INDI 2.0 door de vereniging INDI. Bijzonder is dat CarIT volledig online en op afstand is gecertificeerd.

Meer dan de helft van de 800 INDI-gebruikers is inmiddels over op INDI 2.0. Ook CarIT is nu gecertificeerd. Alle Jaguar Land Rover-dealers werken bijvoorbeeld met dit automatiseringspakket. Er zijn twee pilots uitgevoerd, bij Terlouw in Oosterhout en Romijn in Den Haag. Deze pilots zijn volledig online en op afstand uitgevoerd en dat is voor het eerst.

Ronald Romijn van de gelijknamige Jaguar Land Rover-dealer in Den Haag: “Wij zijn met veel plezier pilotdealer geweest. Automatisering zoals automatisering bedoeld is, met minimale inspanning, maximaal resultaat! INDI 2.0 is voor ons daarom een reuzestap voorwaarts. Zelfs in deze Coronatijd hebben we de pilot nog digitaal kunnen doen en voltooien!”

Wouter Roelofsen van Terlouw in Oosterhout: “Zo gebruiksvriendelijk dat de verkopers nu zelf de mutaties kunnen bijhouden en opvolgen waardoor INDI 2.0 geen ICT -taak meer hoeft te zijn.”

Voor INDI 2.0 zijn op dit moment CarIT van Audev, Autoline en EVA van CDK en I’Car van ITmotive gecertificeerd. De laatste DMS-leveranciers zijn op dit moment nog bezig met het ontwikkelen van de koppelingen; WinCar staat op het punt van certificeren.

INDI organiseert al jaren samen met RDC, de aanbieder van de INDI-diensten, voor meer dan 800 dealervestigingen en 18 verschillende automerken het schonen en up-to-date houden van klantdata.

Over de vereniging INDI

Vereniging INDI is een initiatief van RAI Vereniging afdeling Auto’s en BOVAG Autodealers.

  • INDI zorgt door middel van intelligente interfaces voor het deelbaar, volledig en schoon maken van databases binnen het merkkanaal
  • INDI zorgt voor collectivering op het gebied van CRM-gerelateerde data met als doel kostenvoordelen te behalen voor het merkkanaal
  • INDI is op het gebied van privacy en eigendom van adressen de notaris van de branche en volgt de ontwikkelingen van de WBP op de voet
  • INDI is een vereniging en heeft een contract met het RDC voor het leveren van de diensten binnen het INDI-platform

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met voorzitter
Martin Huisman (06-22555754).